Tetovirana Martha vas bo nasmehnila! Črnilo in recepti!

Tetovaže in koktajli! Mi'rada bi vam predstavila tetovirano Martho, katere pravo ime je pravzaprav Sasha. Sasha je zelo lepa, močno tetovirana in nadarjena “gospodinja”, ki ima ta čudovit blog, kjer preizkuša nove recepte – včasih se dobro obnesejo, včasih pa so le sramežljivi. Vendar pa za razliko od drugih DIY spletnih mest Sasha omogoča, da… Continue reading Tetovirana Martha vas bo nasmehnila! Črnilo in recepti!

Video! Starbucks Hero dobi vbod v vrat, vendar se še naprej bori!

Ne zajebavajte se s tem fantom! Nadzorni videoposnetek iz Fresna, California Starbucks jasno prikazuje dramatičen trenutek, ko je herojska stranka Starbucksa vzela zakon v svoje roke in s stolom pretepla oboroženega roparja. Junak Cregg Jerri (58) in osumljenec Ryan Michael Florez (30) sta bila v boju zabodena. Pravzaprav je trdi kot žebelj Jerri dejansko potegnil… Continue reading Video! Starbucks Hero dobi vbod v vrat, vendar se še naprej bori!

Barvice in tetovažni stroji! Spoznajte 11-letnega tetovatorja!

On je na sestankih! Honolulu Tattoo je majhna, a zanimiva trgovina v delu Panama Cityja, ki se ponaša s specializiranostjo za tetovaže v slogu Normana Keitha Collinsa (alias Sailor Jerry) – tako ime trgovine. Honolulu se ponaša tudi z dvema vznemirljivimi in domiselnimi funkcijami. Trgovina sama je zasnovana tako, da izgleda kot hišica na drevesu,… Continue reading Barvice in tetovažni stroji! Spoznajte 11-letnega tetovatorja!

Tukaj je slika Batmanovega Dicka! DC -jeva nova serija je popolnoma čista!

Temni vitez Dong! Znano je, da super junaki počnejo veliko stvari. In čeprav mnogi trdijo, da Batman ni pravi superjunak – ker mu primanjkuje pravih super moči – mu je kljub temu neštetokrat uspelo rešiti prebivalstvo mesta Gotham in je v resnici premagal nekaj nespornih superjunakov. Vendar pa tisto, kar Batmanu morda primanjkuje v nadčloveških… Continue reading Tukaj je slika Batmanovega Dicka! DC -jeva nova serija je popolnoma čista!

Svetovno najmočnejši človek je tudi v priljubljeni televizijski oddaji

440 funtov surove moči! 6ft-9in, 440 funt velikan, je obrisal tla s svojimi nasprotniki na letošnjem tekmovanju najmočnejši človek na svetu. Letošnji zelo zaželeni dogodek je potekal v Manili na Filipinih, kjer so tekmovali najboljši in največji, "the "velikan človeka's" Najbližja nasprotnika, Mateusz Kieliszkowski in Brian Shaw, sta zaostala za več kot 5 točk. Edini… Continue reading Svetovno najmočnejši človek je tudi v priljubljeni televizijski oddaji

VIDEO! Odstranjevanje ušesnega voska – bolj grobo kot mozoljček ?!

Ali me zdaj slišiš? Ne morem si ogledati videoposnetkov, ki se pojavljajo z mozolji, vendar lahko opazujem neskončne ure drobnih klešč, ki se zarijejo globoko v ušesni kanal in nato vlečejo grudice, trakove in gomile rjavega sluzavega ušesnega masla! Pojdi na figuro! Torej, če ste kot jaz ali ste takšna oseba, ki uživa tako pri… Continue reading VIDEO! Odstranjevanje ušesnega voska – bolj grobo kot mozoljček ?!

Legenda tetovaže Jonathan Shaw in vloženi punk!

Odkrit kisli punk! Do ploda bomo prišli v kozarcu, toda pred tem naj vam ZELO hitro predstavim biografijo legende o tetovažah Jonathana D. Shawa. Jonathan se je rodil 4. julija 1953, njegov oče je slavni glasbenik velikega benda Artie Shaw, njegova mati pa je bila ženska po imenu Doris Dowling. V poznih najstniških letih je… Continue reading Legenda tetovaže Jonathan Shaw in vloženi punk!

Brutalni kirurški posegi pred anestezijo!

Zdravnik se bo zdaj videl! Kmalu se boste podali v svet medicine pred časom anestezije, zdravil proti bolečinam ali antibiotikov – to so trije razlogi, zakaj je tukaj nesorazmerno veliko kirurških orodij, namenjenih amputaciji! Če bi imeli nesrečo, da bi imeli nesrečo, ki jo je mogoče relativno popraviti, kot je sestavljeni zlom (zlom kosti, kjer… Continue reading Brutalni kirurški posegi pred anestezijo!

Ali lahko opazite golega samomora Radea?

Povečajte glasnost! Chelsea Vittorio ali kot jo večina sveta pozna kot Radeo (Samomor) je frizerka, manekenka in fotografinja. Radeo je kot alternativni model ustrelil vse najboljše in v vsako od teh postavitev prinesel svoj edinstven slog. Radeo, ki je tudi sama fotograf, ve, kaj je potrebno za ustvarjanje odlične podobe, in ko se znajde na… Continue reading Ali lahko opazite golega samomora Radea?