Crema potrivită pentru față contribuie la o bună îngrijire a feței

Îngrijirea pielii feței este o parte inseparabilă a îngrijirii pielii în general. De aceea, punem importanța îngrijirii feței în centrul articolului nostru de astăzi. Fiecare piele este diferită: are propriile sale caracteristici și, prin urmare, are diferite nevoi de îngrijire. Este întotdeauna important să vă asigurați că pielea conține suficientă umiditate. Cu toate acestea, în general, ar trebui să facem distincția între pielea sănătoasă și cea nesănătoasă. În caz de boală, este necesară consultarea cu un dermatolog. Și cu o piele sănătoasă, crema de față potrivită este, de asemenea, o condiție prealabilă importantă pentru o bună îngrijire a feței.

selectați crema de față acordați atenție tipului de piele

Nu subestimați îngrijirea feței

Piele radiantă, fermă. Cine nu visează la asta? Dar se întâmplă adesea ca pielea feței să se schimbe sub diferite influențe interne și externe. Deoarece pielea feței este de fapt mult mai subțire și mai sensibilă. Dieta, stresul și modificările hormonale au un impact uriaș asupra pielii noastre. Chiar și procesul natural de maturare ar trebui, de asemenea, să fie luat în considerare. Pe de altă parte, sunt Radiații UV, diverse produse de îngrijire, precum și căldura și frigul alți factori care determină starea pielii. Din fericire, pielea are mecanisme naturale de apărare care mențin umezeala în piele. Cu toate acestea, echilibrul umezeală-grăsime este deseori dezechilibrat din motivele menționate mai sus și trebuie făcut ceva pentru a restabili echilibrul. În plus, este important să luați în considerare starea adecvată a pielii atunci când aveți grijă de față.

În plus, pielea feței noastre dezvăluie multe despre noi înșine și mai ales despre starea noastră de sănătate. Pentru a vă bucura de o piele frumoasă și sănătoasă, trebuie să depuneți un efort și să prețuiți îngrijirea potrivită a feței. Produsele cosmetice de înaltă calitate joacă un rol cheie aici. Există nenumărate produse de îngrijire a pielii pentru față. Mai presus de toate, este important să stabiliți tipul de piele de care aparțineți. Doar atunci poți alege dintre ofertele de pe piață. Asambeauty este un magazin online unde puteți găsi produse de înfrumusețare de înaltă calitate, inclusiv o varietate variată de creme pentru fiecare tip de piele. Aici se acordă o mare importanță eficacității și tolerabilității. Prin alegerea unui Crema de fata de la M. Asam decideți, beneficiați de proprietățile acestor produse cosmetice, care vă pun în evidență frumusețea individuală. Deoarece controlul calității este foarte important pentru această companie.

cremă de față factori de tip față piele facială

Există diferite creme de față pentru diferite tipuri de piele?

Răspunsul este unul clar "da". Așadar, vârsta nu este cel mai important factor atunci când alegeți o cremă. Mult mai importante sunt nevoile propriei piele. Starea de bază a pielii feței este, prin urmare, deosebit de importantă pentru crema de față. Dar, mai presus de toate, este important să stabilim ce fel de piele avem.

Piele grasă

O astfel de piele este predispusă la pete, motiv pentru care termenul de piele pătată este adesea folosit pentru aceasta. Se produce prea mult sebum pentru a acoperi suprafața pielii. Acest lucru înfundă porii și duce adesea la punctele negre. Este relevant să alegeți o cremă fără grăsime care să nu cântărească pielea.

Piele uscata

Aspră și uneori solzoasă. Așa puteți descrie acest tip de piele. O astfel de piele poate fi iritată sau iritată rapid, deci are nevoie de multă umiditate. Cremele care conțin o mulțime de ceramide și lipide sunt foarte potrivite pentru pielea uscată a feței.

Piele sensibilă, predispusă la iritații

Roșeața și senzația de strângere sunt tipice pentru această piele, care poate apărea din diverse motive. De exemplu, după aplicarea unei creme sau când există fluctuații de temperatură. Are nevoie de îngrijire ușoară.

Piele mixtă

Cu pielea mixtă, obrajii tind să fie uscați, iar zona T, adică fruntea, nasul și bărbia, au un luciu gras. Adesea există cosuri sau acnee. O cremă de față cu acid hialuronic ar putea fi folosită pentru această piele. De asemenea, este o idee bună să aplicați o cremă hidratantă mai bogată în nutrienți cu ceramide și de câteva ori pe săptămână.

Piele normală

Pielea normală este foarte simplă. Cu toate acestea, trebuie să fie, de asemenea, îngrijit corespunzător, astfel încât să rămână poros și fin. Împrospătează-ți fața cu o cremă hidratantă, care alimentează pielea cu substanțe nutritive importante.

cremă de față cremă potrivită află propriile nevoi

Foloseste crema de fata in fiecare zi?

Fața are nevoie de îngrijire a pielii diferită de cea a corpului. Dar există opinii diferite despre îngrijirea corectă a feței. Cu toate acestea, toată lumea este de acord cu importanța curățării feței. Deoarece curățarea regulată este crucială pentru sănătatea pielii feței. În funcție de sezon, trebuie să vă protejați pielea feței în consecință. Așadar, crema de zi este importantă atât vara, cât și iarna. Din păcate, multe femei îmbracă prea multă cremă și machiaj. Astfel, în loc să ajute pielea, o dăunează. Așadar, ar fi bine să lăsați din când în când pielea feței fără cremă și machiaj. Pielea îngrijită în exces este în cele din urmă o piele nesănătoasă.

De asemenea, este important să aplicați corect crema de zi și de noapte. O greșeală de frumusețe este utilizarea unei creme de zi noaptea. Pentru că noaptea pielea feței are nevoie de ingrediente bogate, care sunt de fapt conținute în crema de noapte.

cremă de față potrivită îngrijirea feței îngrijirea pielii frumusețe

Concluzie: Pielea este un organ și trebuie să avem grijă de el. Diferă de la persoană la persoană și, de asemenea, reacționează diferit la influențele externe. Indiferent de motivele pentru care pielea este în afara echilibrului natural, este important să o susțineți cu îngrijirea potrivită. Acest lucru face necesar să găsim o cremă adaptată nevoilor personale ale pielii noastre.

cremă de față îngrijirea pielii feței pentru umezeală