Enotnost skozi tetovaže!

To spodbuja enotnost ljubezni do sebe in ljubezni do drugih

Nič ni lepšega kot predstaviti svoje novo črnilo kot pokazatelj nečesa pozitivnega, kot je “enotnost”. Obstaja veliko modelov in kombinacija modelov, ki jih lahko izberete, da okrasite svoje telo, da jih pritegnete "dober znak."

Nekateri modeli so v čast družini ali prijateljem, na primer posamezne puščice ali sveženj puščic. Drugi so zasnovani tako, da se spominjajo na opravljene bitke v življenju in na prihodnje, vendar se počutijo zaščitene pred sovražniki. Priljubljeni modeli se nanašajo na polinezijske plemenske tetovaže, prilagojene vašim osebnim izkušnjam in potovanju. Vendar pa so drugi modeli, ki izražajo tisto, za kar se zavzemate in živite. Če ti'politično angažirani ali ne, spodbujanje sovraštva ni nikoli dobro videti.

Tukaj je 10 neverjetnih tetovaž 

UnityFB

Fotografiral Alex Smoltschnick

To spodbuja enotnost ljubezni do sebe in ljubezni do drugih

Fotografija preko Alexa Smoltschnicka Pokažite svetu, katero spletno mesto imate. Jebeš rasizem. Razširite sporočilo.Fotografija prek Terryja Ribere Ne pozabimo, kaj se je zgodilo v začetku leta 2017 in posledice, ki so sledile. Spodbujajmo enotnost z ljubeznijo in proti sovraštvom in naredimo Ameriko spet veliko.Fotografija preko Cypressa To je simbol enotnosti v raznolikosti in nas mora spomniti, da smo kljub temu, da smo ozadje in barva kože, različni, vendar smo ljudje.Fotografija preko Taylor Kuhlman Sveženj puščic predstavlja moč in enotnost v družini ali močno prijateljstvo. Prvotni pomen sega v pet ustanovnih plemen Irokezne lige.Fotografija prek Nao Tattoos Ta tetovaža predstavlja enotnost družine in jo je seveda mogoče prilagoditi. Včasih izrazFotografija prek JanserTribal ima dolgo zgodovino in vsak dizajn ima drugačen pomen. Ta je polinezijska plemenska tetovaža, ki predstavlja Fotografija prek Joela Jalayahayja Plemenske tetovaže bi lahko izgledale kot da so vse kot samoanska plemenska tetovaža Fotografija s tetovažo Golden Heart Tattoo Mandala je lahko kombinacija drugih modelov in jo je treba prilagoditi vsakemu posamezniku. To je sanskrt in pomeni Fotografija prek Dylana Suttona Tako kot Tribal lahko Mandalo prilagodite glede na zahtevo stranke. Nekateri želijo imeti

Anit-rasizem

Fotografija preko Alex Smoltschnick

Pokažite svetu, katero spletno mesto imate. Jebeš rasizem. Razširite sporočilo.

Published
Categorized as seznam