Prihodnji seks

Kakšen bo seks v prihodnosti? To'ni daleč, če pomislimo na prihodnje generacije' osvojene prve izkušnje'ne sme biti bliskavica, ampak naprava. Pomislite, kako bo naš tehnološki svet oblikoval našo spolnost. Že imamo stroje za pihanje in realistične ljubezenske punčke, vendar si predstavljajte, da imate ljubimca z umetno inteligenco (ne le bimbo z zračno glavo)? Aplikacije za… Continue reading Prihodnji seks

Krystal gre v naravo v Triple D!

Ona ni sramežljiv tip! Krystal Webb, majhna elektrarna iz Združenega kraljestva, katere trkači 30DDD/E so svoje postavitve uvrstili v nekatere izmed najbolj vročih britanskih fantov! No, sva se ujela s Krystal, ko se je nameravala sprostiti na svojem vrtu, da se malo sonči. Kot bi si predstavljali, da se Krystal sončno kopa v naravnem okolju,… Continue reading Krystal gre v naravo v Triple D!

Octobooty izdaja kreker!

Videoposnetek dekleta s tetovažo zadnjice hobotnice, ki twerka na Wall Streetu in v podzemni železnici v New Yorku, je spodaj. Daizha Morgann je zvita, lepa in skrivnostna, in čeprav ji približno štiri okončine manjkajo od njene glavonožne duhovne živali, pooseblja očarljivo milost in privlačnost bitja, ki ga ima pri svojem srcu in še bližje svoji… Continue reading Octobooty izdaja kreker!

Tetovaže Miley Cyrus

Miley's Zbirka črnila Miley Cyrus je ena najbolj znanih osebnosti. Nekdanji ljubljenec Disneyjevega kanala ima po naših neuradnih podatkih približno 40 tetovaž. Ta številka se morda zdi nekoliko presenetljiva, glede na to, da ima še vedno toliko kože, vendar Miley ponavadi daje prednost količini pred velikostjo. Večina njenega črnila je na majhni strani, vendar ne… Continue reading Tetovaže Miley Cyrus

10 minut v nebesih z 20 slikami Bretanja! Plus 2 videa!

Ta rit je Bangin! V redu, za nekaj ljudi, ki še nikoli niste slišali za Brittanya Razavi, je tukaj hitro šolanje, preden pridemo do tega, po kar smo vsi prišli sem … slike njenega čudovitega obraza in tistega telesa, ČEBE-U-TEE-FULL. Brittanya je domačinka iz južne Kalifornije, ki se je prvič zaznamovala kot model tetovaže. Razavi'Karieto… Continue reading 10 minut v nebesih z 20 slikami Bretanja! Plus 2 videa!